Laatste Nieuws

Augustus 2007

Avon verwelkomt
Reese Witherspoon

Lees snel verder ...

Juli 2007

Binnenkort webwinkel online!

Lees snel verder ...

Meest bekeken links

Verzorging


Tips van Avon over verzorging
Voor een discrete dag make-up kunt u het beste zachte, niet te intensieve kleuren kiezen. Ze moeten de individuele huidtype aanpassen en bij elk daglicht absoluut natuurlijk uitzien.


De basis
Voor een gelijkmatige, egale teint, adviseren wij een vloeibare foundation. Deze laat zich het gemakkelijkst verdelen. Begin daarmee altijd in het midden van het gezicht, waarna u mooi gelijkmatig naar buiten strijkt. Let op dat er geen zichtbare randen ontstaan.

 2007 | Avon in Nederland.nl Tip: Het zonlicht verandert de kleurwerking, breng daarom altijd de foundation op in een goed verlichte omgeving, het liefst in de buurt van een raam.


De ogen
Mascara vergroot de ogen optisch en brengt ze sterker tot uitdrukking. Voor een natuurlijke dag make-up, past het goed, dat u alleen op de bovenste wimper rij mascara opbrengt. Met een goed aangebrachte eyeliner kunt u de vorm van uw ogen aanpassen en laat u uw ogen meer spreken.

Tips: Bruine mascara past bij elk type. Zwarte kleur staat bijzonder goed bij donkere ogen. Voor een speciaal glamour effect, is blauwe mascara erg geschikt. Probeer eens een andere kleur oogschaduw te gebruiken dan de kleur van uw ogen. DIt kan juist uw ogen extra accentueren.


De lippen
Transparante lipgloss is ideaal om de lippen een mooie glans te geven en om ze voller te laten lijken. Voor een meer overdreven glans, breng de lipgloss dikker op met een extra druppel in het midden van de lippen. Een lippotlood kunt u gebruiken als u uw liplijn wilt corrigeren of verduidelijken. Ook zal hiermee de lipstick niet zo snel uitlopen.

Tips: Kleurloze lipgloss is altijd de juiste keuze, ook al zijn de tanden niet meer zo wit. Om uw lipstick zo lang mogelijk te laten houden, kunt u wat poeder op de lippen aanbrengen. Daarna de lipstick opdoen en even afdeppen met een tissue.