Laatste Nieuws

Augustus 2007

Avon verwelkomt
Reese Witherspoon

Lees snel verder ...

Juli 2007

Binnenkort webwinkel online!

Lees snel verder ...

Meest bekeken links

Nieuws


© 2007 | Avon in Nederland.nl
Reese Witherspoon, stijlicoon, comediŽnne, filmproducente, moeder, actrice en oscarwinnares. Wie kent haar niet van o.a. de films Legally Blonde 1 en 2, Man In The Moon en natuurlijk Walk The Line, waarvoor zij in 2005 een Oscar kreeg.

Zij is in Hollywood zeer geliefd en gerespecteerd voor haar allerdaagse benadering en warmte die zij uitstraalt. Reese is een prominente persoonlijkheid die haar talent en status zal inzetten om vrouwenzaken zoals borstkanker en huiselijk geweld een stem te geven en die de wereld in te brengen.

Tijdens de persconferentie vertelde ze dat ze het boegbeeld zal zijn van Avon Foundation omdat vooral het onderzoek naar borstkanker haar aan het hart gaat. Reese zal ook woordvoerster zijn voor Avon cosmetica en zich gaan bezighouden met de productontwikkeling. We zullen haar de komende jaren tegenkomen in wereldwijde advertenties, websites en de brochures van Avon.

Avon laat zich vertegenwoordigen door zogeheten Avon ladyís, die uitstralen waar het bedrijf voor staat. Deze vrouwen krijgen bij Avon de kans om zich te ontwikkelen, ontplooien en economisch onafhankelijk te maken. Avon is 'the company for woman' en is wat Avon wereldwijd marktleider maakt in cosmetica met 5 miljoen Avon ladyís in meer dan 140 landen al langer dan 120 jaar.