Laatste Nieuws

Augustus 2007

Avon verwelkomt
Reese Witherspoon

Lees snel verder ...

Juli 2007

Binnenkort webwinkel online!

Lees snel verder ...

Meest bekeken links

Avon


De grondsteen van AVON werd in 1886 in Manhattan (New York) gelegd. Sinds deze tijd ondersteunen wij vrouwen in hun wens naar schoonheid en zelfstandigheid.  2007 | Avon in Nederland.nl Vandaag zijn wij in 143 landen present, maar dat is geen reden om ons daarbij neer te leggen. AVON bekommert zich ook in de toekomst om uw wensen en uw behoefte. Meer dan 4 miljoen consulentes zijn nu werelwijd voor AVON bezig. Zij geven elke klant individueel advies, geven tips rond het thema schoonheid en tonen ze, hoe u u zelf nog beter voor de dag kunt laten komen. Onze klanten bestellen per jaar meer dan een miljard producten.

Naast cosmetica heeft AVON ook sieraden, lingerie, geschenkartikelen en vele wellnessproducten. Alle producten zijn DIERPROEFVRIJ en worden op milieuvriendelijke wijze gefabriceerd. De verkoop van de producten vindt plaats door middel van brochures. Elke drie weken komt er een nieuwe brochure uit met nieuwe producten en scherpe aanbiedingen. Op alle aankopen krijgt de klant bovendien een niet-goed-geld-terug-garantie van maar liefst 8 weken! Zelfs bij een geopende verpakking!

AVON wordt ook wel The COMPANY FOR WOMEN genoemd en dat is niet voor niets. Naast schoonheid en verzorging staat AVON ook voor gezondheid. AVON zet zich in tegen borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Helaas komen nog altijd een groot aantal vrouwen aan deze ziekte te overlijden. Borstkanker betekent niet altijd het einde. Medische onderzoeken zijn dus van groot belang. Dit kost echter veel geld en AVON draagt hier een steentje aan bij.

AVON is de nummer 1 in:
  • directe cosmetica-verkoop
  • verkoop van geuren en mode-accesoires
  • de ontwikkeling van Anti-aging-huidverzorging
  • verkoop van lippenstiften

Bekende Avon-merken zijn Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Avon Solutions, Advance Techniques, Avon Naturals, Mark en Avon Wellness. Daarmee is AVON wereldwijd boven aan de top. Hartelijk dank voor uw trouw, waardoor AVON de grootste onderneming van de wereld is.